Στα 110 τα θύματα της νέας γρίπης


Ανησυχία για το «φονικό» ξέσπασμα του Η1Ν1
Στους 110 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους από τις αρχές του χρόνου έως σήμερα, εξαιτίας των επιπλοκών της γρίπης.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ επαναλαμβάνει ότι ακόμα και τώρα τα άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου θα πρέπει να εμβολιαστούν, αφού το επιδημικό κύμα της γρίπης θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 4 εβδομάδες, ίσως μέχρι και τον Απρίλιο, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, είχαν πεθάνει 149 άτομα από τη γρίπη.

Posted by Δημήτρης Μίσκος on 11:41 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Στα 110 τα θύματα της νέας γρίπης

Leave comment

Είμαστε μία αμάδα απλών,ανεξάρτητων πολιτών,που έχουμε ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών,απ'όσα μας κρύβουν τα φερέφωνα των συμφερόντων.Μακριά απο τα Μ.Μ.Ε.,απο τα κόμματα και απο το σύστημα που δημιουργήθηκε εναντίον των πολιτών.Εμείς δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο ξεπούλημα της Ελλάδας.Εμείς θα ενημερώνουμε τους πολίτες για την πραγματικότητα.Να είστε πάντα καλά.Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.


Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις:

Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις: Οικολογικά προϊόντα ALOE VERA http://forever-proionta.blogspot.com Φροντιστήριο Ελληνικών μαθημάτων Αριστοτέλης http://froaristotelis.blogspot.com

Live Radio

2010 ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. All Rights Reserved. - Designed by SimplexDesign